Leddgikt og smerte

Leddgikt og smerte - Fredheim Livsstilssenter
Leddgikt og smerte - Fredheim Livsstilssenter

Hva gjør man når leddene er hovne og smertefulle, kroppen verker og det gjør vondt å gå? Dette var situasjonen for Erica Ceder i 1988.

Hun hadde nettopp fått diagnosen akutt revmatoid artritt og fremtiden virket alt annet enn lys. Ulike medisiner ble prøvd – først noen svakere og deretter av sterkere sort – men den ønskede effekten uteble. Erica fortsatte derfor å lete etter metoder som kunne hjelpe henne. Så en dag ble hun oppmerksom på Fredheim Livsstilssenter og bestilte plass. På Fredheim fikk hun hjelp til motivasjon, kunnskap og verktøy for å legge om livsstilen.

30 år med livskvalitet

30 år senere kan Erica se tilbake på og fortelle om et aktivt liv uten medisiner, sprøyter eller operasjoner. Hvordan livet ville ha vært uten den livsstilsforandringen oppholdet på Fredheim hjalp henne i gang med, vet ingen. Men Erica har i alle fall holdt seg frisk hele livet og har knapt nok hatt behov for å gå til lege etter sitt opphold på Fredheim.

Norges første sertifiserte livsstilslege sier..

Forskning viser at mange kroniske sykdommer har sin årsak i levevanene våre. Omlag 80% av alle hjerteinfarkt og hjerneslag, rundt halvparten av nye tilfeller av de vanligste kreftformene, cirka hver tredje demensutvikling og så godt som 90% av alle tilfeller av diabetes type 2, kan unngås ved en sunnere livsstil. ​​Livsstilsendringer kan i tillegg ha positiv effekt for muskel- og skjelettplager». – Allan Fjelmberg

Kan vi hjelpe deg?

Har du spørsmål om våre behandlinger kan hjelpe akkurat deg, kan du ringe oss på telefon 32 86 71 00 og bestille en telefonkonsultasjon med en av våre helsearbeidere. Det koster normalt kr 400, men nå i Juni måned tilbyr vi deg det gratis.