Kom i Form NRF

Running shoes - woman tying shoe laces. Closeup of female sport

Trening som medisin

“Kom i form med NRF” er et skreddersydd aktivitetstilbud for mennesker med muskel- og skjelettplager. Alle kan være med, uansett hvilket utgangspunkt man har.

– Tilbudet er gratis og krever ikke annet enn en mobiltelefon. Send KOM I FORM til 2474, og du vil få motivasjon, treningsøvelser og kunnskap direkte inn på din mobil, sier kommunikasjonssjef Ingunn Larsen i Norsk Revmatikerforbund (NRF).

Trening for alle

NRF ønsker med dette prosjektet å hjelpe hver enkelt med å få en bedre opplevd livskvalitet gjennom trening og aktivitet. Øvelsene er for nybegynnere, for mosjonister og for de som allerede er aktive.

Hva får du?

 • Månedlige treningsprogrammer rett på mobilen
 • Ukentlige øvelser på video
 • Regelmessige tips til motivasjon, kosthold og trening
 • Forskning og kunnskap

Temaer:

 • Motivasjon
 • Styrketrening
 • Utholdenhetstrening
 • Kosthold og ernæring
 • Bevegelse og alternativ trening
 • Barn og ungdom
 • Fysisk aktivitet
 • Livsstil

Hvorfor bør du delta?

Forskning viser at fysisk aktivitet og trening gir store helsegevinster, flere leveår, bedre humør og økt livskvalitet. Alle typer aktivitet gir gode resultater, så alle kan finne en treningsform som passer.

Prinsessen lagde treningsvideo for NRF

Prinsesse Märtha Louise fronter treningstilbudet ”Kom i Form med NRF”.

– Trening er viktig for alle, og spesielt for dem med muskel- og skjelettplager. Trening gir mer enn bedre muskulatur, styrke og helse. Det bidrar også til bedre humør og et bedre liv, sa Prinsessen under filmingen. Hun er utdannet fysioterapeut og vet godt hvilken effekt trening har for helsen til mennesker med revmatisk diagnose.

Skryter av NRF

– Det var gøy å bidra til dette treningsopplegget. NRF har mange gode tilbud til sine medlemmer, og det er gøy å se hvordan organisasjonen har fått så nytt og sprekt image, sa Märtha Louise etter filminnspillingen. Treningsvideoen med Prinsessen er publisert på Norsk Revmatikerforbund sine hjemmesider.

Prinsessestunt ga nye NRF-medlemmer

– Vi takker Prinsessen for strålende innsats under videofilming og trening. Hun var en fryd å jobbe med og hun er en god ambassadør. Vi i NRF er svært glade for å ha henne med på laget. Hun stiller opp og er alltid positiv og engasjert. Prinsessen bidrar til økt medieoppmerksomhet, og det igjen fører til flere medlemmer. Vi merket en stor pågang på innmelding umiddelbart etter at hun la ut at hun trente med NRF på sin Instagramkonto. Det kom også inn flere deltakere til ”Kom i form med NRF”, sier kommunikasjonssjef Ingunn Larsen i NRF.

Medlemmene imponerer

– Dette prosjektet har tatt helt av! Det er kjempegøy å se at vi motiverer så mange medlemmer til å begynne å trene. Jeg oppfordrer alle til å følge gruppen ”Kom i form med NRF” på Facebook og se hvor flinke medlemmene er til å trene selv når de har smerter, stivhet og tretthet. Det er imponerende! Veldig hyggelig å lese hvor mye bedre helse de får av å følge treningsopplegget, sier kommunikasjonssjefen i NRF.

Faktaboks:

”Kom i Form med NRF”

Et skreddersydd aktivitetstilbud for alle mennesker med muskel- og skjelettplager. Tilbudet er gratis. Deltakerne får treningsøvelser, motivasjon, kostholdstips og lignende rett inn på mobilen. Alle medlemmer som deltar på ”Kom i form med NRF” får tilsendt en treningsstrikk i posten. Meld deg på ved å sende ”KOM I FORM” til 2474. Les mer om ”Kom i Form med NRF” på NRF sine hjemmesider www.revmatiker.no/komiform