Apotekvarer hjem på døra samme dag

Norges største nettapotek tar større grep om apotekkundene i Oslo og Bærum. Nå leverer de legemidler på døra samme dag.

– Oslo er et særdeles viktig marked for oss, og vi ser at raske leveranser er avgjørende for mange kunder. Nå ønsker vi å gjøre det både raskere og enklere for kundene. I samarbeid med Porterbuddy tilbyr vi nå leveranse samme dag i Oslo og Bærum, sier farmasøyt og administrerende direktør Stig Henning Pedersen i Komplett Apotek.

I Oslo er det godt over 100 fysiske apotek, og tall fra Apotekerforeningen viser at innbyggerne i hovedstaden brukte 3,8 milliarder kroner på legemidler i 2017. Det er 3 store aktører i det norske markedet i dag. Til sammen kontrollerer de 97 % av apotekene i Norge. Apotek 1 kontrollerer 42 % av apotekene, Vitus apotek/Ditt apotek 37 % og Boots apotek 18 %.

– Vi er en utfordrer som tar grep om en skjermet bransje til forbrukernes store glede. Nettapotek er i vekst, og for kundene handler det om kontroll over egne resepter, diskresjon og tilgjengelighet. Konkurransedyktige priser spiller også en viktig rolle, forteller Pedersen.

For kun kr 99,- får du legemidler fra Komplett Apotek bestilt før kl 11.00 levert hjem på døra samme ettermiddag.

– Nettapotek er i en tidlig fase i Norge. Samarbeidet med Porterbuddy er viktig for å sikre raskere leveranser av både reseptpliktige– og reseptfrie legemidler til kundene. Vi håper å gjøre tilbudet tilgjengelig i flere norske byer og til flere tidspunkt i løpet av 2018.